Virginiavej 6C, 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE RÆKKEHUS VED FREDERIKSBERG HAVE MED UDSØGT SOLRIG TERRASSE

Med Frederiksberg Have som nabo ligger dette liebhaveri helt fri for trafikstøj. Her er en udsøgt ro i boligen og på de skønne udearealer. Rækkehuset ligger et stenkast fra indgangen til Frederiksberg Have, og indbyder derfor til naturrige gå- og løbeture forbi elefanterne i København ZOO eller besøg på den store nyanlagte legeplads i Frederiksberg Have. Foruden de skønne grønne arealer ligger Metro-ringen og dagligvareindkøb lige om hjørnet fra Smallegade, ligesom de mange kulturelle tilbud fra Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej er indenfor gå-afstand.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1884 som en del af de Kongelige Porcelænsfabrikker, der i midt 00'erne gennemgik en større modernisering og senere konvertering til beboelse. Ejendommene har et flot og ensartet udtryk hvor man oplever en herlig stemning- og fornemmelse af at bo i byhuse midt på Frederiksberg. Foruden den skønne terrasse er der direkte udgang til større fælles græsareal med fælles borde/bænke og plads til leg, hvor beboerne blandt andet holder 'vejfester', fastelavn og Halloween.

Huset har en moderne planløsning med lækkert køkken/alrum, 3-4 soveværelser, gæstetoilet og høj anvendelig kælder med vaske/tørrerum. Allerede fra entreen fornemmer man en rød tråd der går igennem hele huset - lige fra den gode loftshøjde til det gennemgående lys, hvortil alle værelser enten har altan eller fransk altan med flot ugenert udsigt og helt uden indkig fra naboer.