Carit Etlars Vej 10, 1. th., 1814 Frederiksberg C

TOTALISTANDSAT HERSKABSLEJLIGHED PÅ INDRE FREDERIKSBERG MED SOLRIG VESTVENDT ALTAN

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Den nye Metro Ring ved Frederiksberg Allé ligger 2 minutters gå-gang fra ejendommen, hvortil hele københavn kan nås indenfor 20 min. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen fremstår flot og præsentabel fra 1897 med en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke. Lejligheden har desuden brugsret til fælles kælderrum samt 2 loftsrum, samt fælles tørreloft.

Lejligheden fremstår helt istandsat med en sjældent flot rød tråd igennem hele boligen. Lejligheden har alle de klassiske herskabelige træk med høje stuklofter, lækre nye gulve i sildebensparket, dekorative indbyggede reoler samt skønne stuer en suite med flotte fyldningsdøre. Det flotte køkken har spiseplads samt direkte udgang til skøn vestvendt og solrig altan. Badeværelset er stort og velindrettet med separat bruseniche og vindue. Hertil 2 soveværelser velplaceret mod gården. En skøn lejlighed med skøn beliggenhed.