Frederik VI's Alle 3, 4. tv., 2000 Frederiksberg

HERSKABELIG UDSIGTSLEJLIGHED MED KIG TIL FREDERIKSBERG HAVE

Skønneste beliggenhed i hjertet af Frederiksberg, helt uden trafikstøj. Her er en udsøgt ro fra den fredelige stik vej til Allégade, uden gennemkørende trafik, med Frederiksberg Have som nabo. Frederik VI's Allé blev grundlagt i 1905 hvor alle ejendommene står med et flot ensartet udtryk, i den helt rigtige herskabelige stil. Området er præget af kulturlivet på Frederiksberg Allé, delikatesseforretninger og restauranter på Gammel Kongevej, Metroen få minutters gang fra ejendommen, hvor også Frederiksberg Centret ligger, samt naturligvis den skønne Frederiksberg Have lige om hjørnet.

Ejendommen fremstår flot og velholdt, med smukke indgangspartier og dekorative opgange. Foreningen har fået installeret automatiske døre samt dørtelefon med videoovervågning. Lejligheden har brugsret til to loftsrum.

Lejligheden er ligesom hovedejendommen flot og herskabelig, med et fantastisk lysindfald idet alle lejlighedens værelser ligger frit mod vest, herunder den fantastiske udsigtsaltan med vue til Frederiksberg Have. Stuerne er klassisk herskabelige en suite med høje paneler, stuklofter og smukke trægulve. Hertil 2 gode soveværelser, stort badeværelse med vaskesøjle og tidløst køkken med flotte fronter i træ.

En sjældent udbudt perle midt på det skønne Frederiksberg.