Holger Danskes Vej 40, st. tv., 2000 Frederiksberg

LIEBHAVERI PÅ HOLGER DANSKES VEJ MED UDGANG TIL SOLRIG TERRASSE OG PRIVAT PARKERING

Holger Danskes Vej er en stille ensrettet sidevej til Falkoner Allé. Via små stikveje er der kun 1 minuts gå-gang til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksberg indkøbsstrøge med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Der er således sket meget med Godthåbsvej, siden Netto åbnede sin første forretning i Danmark på Godthåbsvej i 1981. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 200 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1920, men blev i midt 00'erne ændret fra erhverv til beboelse, hvortil ejendommen fik foretaget en gennemgribende renovering, og fremstår derved flot med pudset facade, termovinduer, samt private parkeringspladser til ejendommens beboere. Lejligheden har brugsret til eget haveskur som depotrum.

Lejligheden har en ideel og moderne planløsning med et fantastisk leverum i form af det store åbne køkken/stue/alrum, hvor sælger selv har designet køkkenet i flotte materialer. Alrummet kan frit indrettes efter behag, ligesom den større familie kan tilføje ekstra rum skulle der være behov herfor. Fra alrummet er der både udgang til udsøgt sydvendt terrasse - med rigeligt plads til lounge- og spisemøbler, grill og badebassin - samt hyggelig grøn passage(fællesareal) langs lejligheden, der evt. kan benyttes som indgang til lejligheden. Sælger har her opsat havebord og plantet grønt. Modsat alrummet ligger lejlighedens 2 soveværelser mod baggården, hvoraf det ene soveværelse har store indbyggede klædeskabe. Badeværelset er rummeligt med separat brus og vaskesøjle, og entreen er veludnyttet med store garderobeskabe til tøj og sko.

Overalt i lejligheden fornemmer man en rød tråd med de usædvanligt høje lofter og gennemgående flotte lange plankegulve.