Henrik Ibsens Vej 1, 1. th., 1813 Frederiksberg C

FLOT HERSKABSLEJLIGHED VED FREDERIKSBERG ALLÉ MED SOLRIG ALTAN, KØKKEN/ALRUM OG 3 SOVEVÆRELSER

Lejligheden er beliggende på en stille, ensrettet sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Trods det, er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende byliv, som Frederiksberg Allé byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger og kaffebarer, Værnedamsvejs hyggelige restauranter og caféer til indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Frederiksberg Have er altid et besøg værd og kan ligeledes nås inden for få minutter. Cityringens metrostop ved Frederiksberg Allé ligger 2 minutters gang fra ejendommen, hvorfra hele byen kan nås på ca. 15 min.~På trods af den yderst centrale beliggenhed er der en udsøgt ro både i lejligheden og på altanen.

Ejendommen fra 1899 fremstår flot og præsentabel med en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles havemøbler, nedgravet trampolin, sandkasse og plads til både cykler og ladcykler. Lejligheden har desuden brugsret til rummeligt depotrum på loftet.

Lejligheden fremstår flot og indflytningsklar med en sjælden rød tråd igennem hele boligen. Lejligheden har alle de klassiske herskabelige træk med høje stuklofter, flotte gennemgående gulve i sildebensparket, dekorative indbyggede reoler og radiatorskjulere samt tre skønne stuer en suite med flotte fyldningsdøre. Lejligheden har en sjældent god planløsning med hele 3 soveværelser, hyggelig dagligstue og stort, velindrettet badeværelse med vindue, separat bruseniche, pusleplads og vaskemuligheder. Hjertet i lejligheden er naturligvis det flotte køkken-alrum. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af i det håndbyggede snedkerkøkken fra Handcrafted Interior, hvor sælger har kræset for hver en detalje. Køkkenet er indrettet med blandt andet Quooker, kogeplade med emhætte og stort integreret vinkøleskab. Her er plads til hele familien rundt om bordet med det flotte vue en suite igennem lejligheden. Fra det ene soveværelse er der udgang til en dejlig og rummelig altan, hvor formiddags- og eftermiddagssolen kan nydes til fulde.

En skøn lejlighed lige ved Alléen!