Langelandsvej 13, 3. tv., 2000 Frederiksberg

DELEVENLIG LEJLIGHED MED SOLRIG VESTVENDT ALTAN OG SKØN PARKLIGNENDE GÅRDHAVE

Lejligheden ligger med helt ugenert beliggenhed - på ensrettet gade i Svømmehalskvarteret - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra lejligheden er der lynhurtig adgang til dagligvareindkøb, restauranter på Falkoner Allé ligesom Frederiksberg Centret er lige om hjørnet. Hele 2 Metro stationer er indenfor få hundrede meter samt de skønne grønne arealer ved Frederiksberg Have - der altid er et besøg værd - kun en mindre gåtur fra lejligheden. Og har køber bil er der adgang til gode parkeringsmuligheder på gaden samt p-kælder på Langelandsvej. På trods af den centrale beliggenhed er der en sjældent ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1899, fremstår flot beklædt med røde mursten, med pæne dekorative indgangspartier. Ejendommen deler gårdlaug med en større karré og har derfor adgang til unik parklignende gårdhave, Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt depotrum.

Lejligheden har en god og klassisk indretning hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Lejligheden består af veldisponeret stue med plads til sofa og spisebord samt udgang til skøn og ugenert solrig vestvendtt altan. Fra stuen er tillige indgang til rummeligt køkken holdt i pæne hvide fronter. Hertil 2 østvendte soveværelser der tillige kan benyttes som klassisk en suite/værelse. Fra entreen er adgang til skønt velindrettet badeværelse med separat bruseniche.

En skøn lejlighed på attraktiv central adresse midt på Frederiksberg!