Henrik Ibsens Vej 8, 2. tv., 1813 Frederiksberg C

SKØN LEJLIGHED MED SOLRIG VESTVENDT ALTAN OG HERLIG GRØN GÅRDHAVE

Lejligheden ligger tilbagetrukket med helt ugenert beliggenhed på stille sidevej til Frederiksberg Allé - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra lejligheden er der hurtig adgang til Søndermarken, og Frederiksberg Have lige rundt om hjørnet, samt kulturlivet og de skønne delikatesseforretninger -og dagligvareindkøb på Gammel Kongevej og Værnedamsvej. En skøn kombination af central beliggenhed og udsøgt ro i både lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1899, fremstår velholdt i klassisk Frederiksberg-stil beklædt med røde mursten, og flotte dekorative indgangspartier. Ejerforeningen er særdeles veldrevet og råder over et sjældent godt gårdmiljø(fælles gårdlaug) med plads til børn i alle aldre. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, og depotrum på loftet.

Lejligheden er opr. 4 værelser - 2 stuer en suite og 2 soveværelser - der let kan reetableres hvis behovet for flere værelser er tilstede. Lys og rummelighed er i sit rette element, hvor lejlighedens 2 store soveværelser vender mod øst mens den store stue - samt den skønne solrige altan - peger vest. Altanen ligger helt ugenert mod gården med en herlig grøn udsigt. Køkkenet er holdt i enkle hvide fronter med alt i hårde hvidevarer. Badeværelset har separat bruseniche samt gulvvarme. Lejligheden henvender sig både til par; som dele-lejlighed eller til seniorer.

Lejlighederne i E/F Henrik Ibsens Vej 8-10 har altid været meget efterspurgte grundet deres gode beliggenhed, størrelse og fantastiske altaner.