Lykkesholms Allé 11, 2. th., 1902 Frederiksberg C

LIEBHAVERBOLIG PÅ LYKKESHOLMS ALLÉ MED HELE 7 VÆRELSER OG SOLRIG VESTVENDT ALTAN

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Lykkesholms Allé med ensretning mod Gammel Kongevej. Området er kendt for sin centrale placering tæt ved Søerne og Værnedamsvej, mens samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker og restauranter på Gammel Kongevej. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Forum og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen, der er opført i 1870, ligger tilbagetrukket fra gaden med hyggelig grøn passage op til hoveddøren. Ejendommen er sund og velfungerende med netop afsluttet kælderrenovering samt vinduesudskiftning i 2017. Foreningen råder over en herlig aflukket grøn gårdhave med fælles havemøbler, og aktiviteter til børn. Ejendommen råder endvidere over 5 private parkeringspladser, der fungerer efter princippet 'først til mølle'. Lejligheden har brugsret til depotrum.

Fra ejendommens opgang, træder du ind i denne betagende liebhaverbolig, der har en sjældent god planløsning med plads til den store familie. Foruden de lyse stuer en suite råder lejligheden over hele 5 soveværelser, der alle er rummelige og nemme at indrette til enten soveværelser, - børneværelser eller kontor. Fra køkkenet er udgang til stor solrig vestvendt altan - udsigten fra altanen er helt ugenert, hvor trafikstøj synes langt væk.

Sælger købte lejligheden i 2016 og har siden moderniseret lejligheden i flotte stilrene materialer, herunder køkken fra KøkkenSnedkeren - med fingertappede træskuffer, kvalitetsbevidste hårdehvidevarer fra blandt andet Gaggenau, og Quooker - ligesom badeværelset er moderniseret med stor bruseniche, lækkert badeværelsesmøbel fra KøkkenSnedkeren samt vaskesøjle. Lejligheden har plankegulve, pæne glatte vægge med indfræset EL, og herligt lysindfald.

Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd, og køber kan se frem til at bo i en ualmindelig skøn lejlighed med den helt rigtige placering i byen!