Pile Alle 35, st. th., 2000 Frederiksberg

LYS OG CHARMERENDE - MED SØNDERMARKEN TIL NABO

Området omkring Søndermarken og Frederiksberg Have er blandt de mest attraktive områder på Frederiksberg, og kun ganske få ejendomme ligger med direkte kig til haverne. De smukke haver blev opført helt tilbage i slutningen af 1600-tallet og er altid et besøg værd! Herudover ligger KB's tennisbaner lige om hjørnet ligesom både kulturlivet på Frederiksberg Allé, og handelsstrøg på Vesterbrogade og Gammel Kongevej kan udnyttes til fulde. Længere oppe ad Pile Allé har de gamle elefanterstatuer givet adgang til den nye Carlsberg By, hvor spændende rekreative områder og specialforretninger udfolder sig.

Ejendom fremstår præsentabel fra 1890 og består af 2 opgange. Den hyggelige, og aflukkede, gårdhave har flere kroge og henvender sig både til store og små. Til lejligheden er brugsret til depotrum.

Lejligheden har 3 rummelige værelser, og henvender sig derfor perfekt til både singler, par, eller den lille børnefamilie. Køkkenet fremstår velholdt med pæne hvide fronter og træbordplade, hvor man via bagtrappen hurtigt kan komme ned i haven. Lejligheden har stuk, flotte trægulve samt et herligt gennemgående lysindfald.