Sylows Alle 23, 1. th., 2000 Frederiksberg

EN SJÆLDEN OASE MED PRIVAT TERRASSE, ALTAN OG P-PLADS

Den smukke, karakteristiske ejendom på Sylows Allé er opført i 2007 med elevator, parkeringskælder, lækre udearealer, gedigne materialer og med en beliggenhed, som de fleste kun drømmer om. Vi befinder os på på det dejlige Frederiksberg med få minutters gå-afstand til Frederiksberg Have, Metro, Frederiksberg Bibliotek, Frederiksberg Biograf, Frederiksberg Centret og det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej. Til trods for den centrale beliggenhed er her en udsøgt ro - selv med åbne døre og vinduer.

Lejligheden har brugsret til én parkeringsplads i aflåst parkeringskælder under ejendommen. Man kommer nemt tørfodet til lejligheden via elevatoren, hvor der hverken er trapper eller niveauforskelle. Har man brug for ekstra parkering, er der her gode muligheder i kælderen, hvor man ligeledes finder lejlighedens pulterrum.

Lejligheden fremstår lys og moderne med en ideel planløsning, hvor man allerede fra entreen fornemmer den røde tråd der går igennem hele lejligheden. Hertil har lejligheden et udeareal der ikke findes bedre på Frederiksberg! Hjertet i lejligheden er naturligvis det store alrum med udgang til stor sydvest vendt altan. Sælger har i sin ejetid installeret køkken fra det italienske luksus mærke 'Boffi', samt renoveret badeværelse der nu efterfølgende indeholder både bruseniche og badekar. Lejlighedens 2 soveværelser er nemme at indrette, hvor det ene har mulighed for indbygget walk-in closet, samt udgang til udsøgt privat terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Hele lejligheden opvarmes med vandbåret gulvvarme, og sælger har efterladt lejligheden nymalet og helt indflytningsklar.