Falkoner Alle 110, 4. tv., 2000 Frederiksberg

INDFLYTNINGSKLAR PENTHOUSE MED SUBLIM PLANLØSNING OG SKØN PRIVAT TAGTERRASSE

Lejligheden er beliggende tæt ved Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs indkøbsstrøg med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Man befinder sig også dejligt tæt på rekreative områder - herunder Landbohøjskolens smukke have som præsenterer sig smukt året rundt. Metroen på Nuuks Plads er kun få minutters gå-gang fra ejendommen. Herfra er man er på Kongens Nytorv på ti minutter.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt fra 1900, hvor blandt andet taget blev skiftet i 2020. Hertil har foreningen fået udarbejdet en vedligeholdelsesplan for fremtiden, dog uden store nævneværdige poster. Ejendommen råder over et hyggeligt grønt gårdmiljø med fælles havemøbler og grillplads. Til lejligheden er brugsret til loftsrum.

Lejligheden fremstår flot og indflytningklar med en sublim planløsning. Sælger har i 2021 installeret nyt køkken med tilhørende praktisk spiseplads/bænk med plads til hele familien. Køkkenet har både separat kaffe-station, Quooker, bordplade i marmor og skøn grøn udsigt. På samme etage er 2 lyse stuer en suite, stort soveværelse med integreret walk-in effekt, samt praktisk gæstetoilet. Fra spisestuen ledes køber op ad trappen til 1. sal, hvor der ydermere er 2 gode soverum, samt stort opholdsrum, der både kan benyttes som stue eller master-bedroom, idet der tillige er adgang til flot stort badeværelse. Endeligt ledes køber videre ud til en udsøgt privat tagterrasse, hvor udsigten her er intet mindre end spektakulær, helt ugenert fra indkig af noget form.

Velkommen på Falkoner Allé 110!