Fadet 21, 1799 København V

UNIK NEW YORKER LEJLIGHED I FORSKUDTE PLAN OG MED EGEN INDGANG

Ejendommen ligger med bedste beliggenhed i den sydlige del af Carlsberg Byen. Mod syd vender ejendommen ud mod de præmierede forskerboliger, 'De Hængende Haver' samt den altid skønne J.C. Jacobsens Have, der i 160 år var lukket for offentligheden, og mod øst Vesterfælledvej og det gamle Vesterbro, der de seneste 20 år har gennemgået en større forvandling. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter både i- og udenfor CB Byen, Metroen ved Enghave Plads samt de skønne grønne arealer i Søndermarken. Hertil er Rådhuspladsen kun 15 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på terrassen.

Ejendommen går under navnet 'Mineralvandshuset', og er moderne opført i 2020. Mineralvandshuset er bygget i forlængelse af den fredet ejendom 'Mineralvandsfabrikken', der efter Carlsbergs udflytning 2008 blev benyttet af kulturelle og kreative institutioner. Mineralvandshuset indeholder 49 ejerboliger, samt blandt andet en udsøgt restaurant. Ejendommen har elevator, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring i aflåst cykelkælder samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Hertil er der mulighed for, at benytte p-kælderen i naboejendommen. Som noget helt unikt har nærværende lejlighed dog sin helt egen indgang.

Lejligheden har en særlig unik planløsning, der hurtigt får tankerne væk fra den klassiske indretning, idet lejlighedens ca. 85 etagemeter er i forskudte plan. Fra gulv til loft er lige knap 5 meters loftshøjde, der giver et skønt lysindfald og helt særlig rumfornemmelse. Planløsningen er helt ideel, idet lejligheden blandt andet har køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, samt 2 gode værelser. Fra stuen er der udgang til skøn sydvendt terrasse, der grænser helt op til J.C. Jacobsens Have.

Hele lejligheden opvarmes med vandbåren gulvvarme.

En skøn lejlighed på den helt rigtige adresse!