Folkvarsvej 31, 2. th., 2000 Frederiksberg

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ALTAN I SVØMMEHALSKVARTERET!


Folkvarsvej ligger i det charmerende Svømmehalskvarter på Frederiksberg, et område som er kendt og elsket af de lokale. Over de seneste år har kvarteret oplevet en betydelig udvikling, og i dag byder det på en unik atmosfære af byliv og hyggelige omgivelser. Fra hoveddøren er der kun få minutters gang til metroen ved Aksel Møllers Have, samt til en række gastronomiske oplevelser, små hyggelige caféer og vinbarer langs Godthåbsvej og Falkoner Allé. Frederiksberg Centret, som tilbyder et væld af indkøbsmuligheder og butikker, ligger også tæt på. Svømmehalskvarteret er præget af lukkede og ensrettede veje, hvilket resulterer i minimal trafik. Dette betyder, at selv med en central beliggenhed er området præget af en bemærkelsesværdig ro - selv med åbne vinduer og døre til altanen. 


Ejendommen fremstår utrolig flot og velholdt og var en del af byfornyelsen i begyndelsen af 00-erne. Ejendommens gårdlaug består af en større karré og har derfor adgang til en helt særlig parklignende gårdhave. Jeg har altid sagt, at gårdmiljøerne i Svømmehalskvarteret er blandt de bedste på Frederiksberg på grund af byfornyelsen i begyndelsen af 00-erne.  


Lejligheden ligger på hjørnet af Folkvarsvej og Yrsavej, hvor lys og rummelighed er i sit rette element. Udsigten over kvarteret er både hyggelig og betagende. Lejligheden står flot og indflytningsklar med køkken fra Svane og alt i hårde hvidevarer. Ligeledes er badeværelset pænt og indbydende og er indrettet med vaskemaskine og god bruseplads. 


Dette er en rigtig dejlig lejlighed med en beliggenhed, som du vil blive utrolig glad for. 


Velkommen til Folkvarsvej 31.